Despre noi

Saraesa
Mamaia

Apartamente cu vedere la mare

Apartamente luminoase si elegante, cu suprafete vitrate si terase generoase cu priveliste spre mare sau spre lac situate intr-o locatie premium, pozitionata la intrarea in Statiunea Mamaia, in zona teatrului de vara, cu acces rapid catre plaja si catre zonele de interes ale orasului Constanta.
SARAESA ofera rezidentilor apartamente cu finisaje de calitate superioara dotate cu incalzire in pardoseala, centrala proprie, termopan aluminium cu geam tripan, acces securizat, doua lifturi, fatade ventilate si pereti cortina.


Apartamentele situate in SARAESA Mamaia iti ofera beneficii unice pentru o buna investitie pe termen lung si un randament de inchiriere de 12 luni/an.

Garsoniere
Apartamente 2 camere
Apartamente 3 camere

O afacere profitabilă

Apartamente de vanzare Mamaia

Dacă vei deveni posesorul unor apartamente de vanzare in Statiunea Mamaia ai ocazia de a te bucura de o afacere profitabilă. În cazul în care vei lua în calcul această investiție, ai posibilitatea de a descoperi beneficii multiple. În acest sens, poți colabora cu o firmă ce se va ocupă de închirierea apartamentului în regim hotelier, sau pe perioade mai lungi. Există soluții multiple în acest sens, iar prin achiziționarea unor apartamente de vanzare in Mamaia vei dispune de o afacere bănoasă.

Programeaza o vizita

Află detalii despre proiect si programează o vizionare